Dobrodošli u Dugave

Želite stanovati u modernom i suvremenom kvartu koji pruža sve potrebno za ugodan život?

Novogradnja Dugave su pravi izbor za vas.

Dugave su najkvalitetniji kvart Novog Zagreba koji je u stručnim krugovima prepoznat kao jedan od najbolje realiziranih urbanističkih projekata. Ne samo u Hrvatskoj – nego i na svjetskoj razini.

Inspirirani urbanističkim i arhitektonskim nasljeđem Dugava, projektirali smo naselje koje nastavlja najbolje arhitektonske prakse Dugava.
U pametnom okruženju Dugava prepunom parkova, zelenila i svega što je potrebno za dobar život, nudimo vam kvalitetne i moderne stanove, prilagođene suvremenom načinu života. Uz to, stanovi imaju A razred energetske učinkovitosti, što je potvrda njihove odlične izolacije. Za maksimalan komfor življenja svakom smo stanu dodali vrt ili iznimno prostran balkon. 

Dobrodošli u Dugave

Osnovne značajke projekta Novogradnja Dugave:

Novogradnja Dugave nalaze se na jugoistočnom dijelu Dugava, u posebno mirnom i ugodnom ambijentu. Udaljene su samo nekoliko minuta ugodne šetnje od centra Dugava u kojem imate sve sadržaje potrebne za ugodan svakodnevni život. U neposrednoj blizini vašeg budućeg stana nalaze se i vrtić, škola, trgovački centar, autobusna stanica i svi ostali potrebni sadržaji.

Projekt je građen urbanistički i promišljeno, uz obilje zelenih površina, dnevnog svjetla u svim prostorijama, povoljnu orijentaciju i dovoljno parkirnih mjesta za sve stanare.

Novogradnja Dugave u brojevima:

Na našem webu pronađite informacije i novosti o gradnji.
Za sva pitanja obratite se našim prodajnim savjetnicima na prodaja@mesic-com.hr ili 0800 666 006.


Vaš Novogradnja Dugave tim

© 2022. MEŠIĆ COM d.o.o.